KEMAL KEMAHLI EL ARABİ EL CEDİD GAZETESİ'NİN İDDİASINI DEĞERLENDİRDİ

Kudüs Günü sitesi genel yayın yönetmeni Kemal Kemahlı, Londra merkezli El Arabi El Cedid gazetesinin Refah saldırısı ile ilgili iddiasını değerlendirdi. 

Görüntülenme: 110 Tarih: 18 Nisan 2024 16:15
KEMAL KEMAHLI EL ARABİ EL CEDİD GAZETESİ'NİN İDDİASINI DEĞERLENDİRDİ

Londra merkezli ve Katar sermayeli El Arabi El Cedit gazetesi, Biden'in İsrail'in İran'a sınırlı saldırısı karşılığında Netanyahu'ya Refah'a saldırı konusunda yeşil ışık yaktığını iddia etti. 
Bu haber kesinlikle yalandır. Maalesef Türkiye medyası da bu habere itibar ederek yayınladı. Büyük ihtimalle bu akşam televizyonlarda yorumcular bu konuyu konuşacaklar. 
Herkesin bildiği gibi siyonist İsrail Refah saldırısını haftalar önce planladı. Yani bu saldırıyı kesin olarak yapmaya karar verdi ve fakat zamanlaması konusunda kararsızdı. Bu gerçeğe rağmen ABD ve korsan İsrail bu yalan haberle kamuoyunda, İran'ın misillemesinin kendilerine verdiği zararı örtmek ve Refah saldırısı ile İran'ın misillemesi arasında kendilerini haklı çıkaracak bir bağ kurmak istiyorlar. Halbuki tüm bağımsız yorumcuların da belirttiği gibi İran'ın misillemesi Refah'a yönelik saldırıyı geciktirdi. Çünkü İran'ın misillemesi sonucu siyonist ordunun iki önemli hava üssünde ciddi hasar meydana geldi. 
Görüldüğü gibi manipülatif haber ve analizlerle medya üzerinden de büyük bir savaş devam etmektedir. 
Bu arada katil Netanyahu'nun kesinlikle İran'a saldıracağını öngörüyorum. Bence İranlı yetkililer de gasıp İsrail’in saldırmasını istiyor. Neden derseniz buna şöyle cevap verebilirim: Siyonist İsrail, Direniş Cephesi'nin stratejik yıpratma savaşı hamleleriyle kendi eliyle yok olmaya doğru sürükleniyor. Direniş Cephesi siyonistlerin yaptığı hatalarla ona öldürücü darbeyi vurmaya hazırlanıyor inşallah. 
Kemal Kemahlı 
(Kudüs Günü sitesi yayın yönetmeni)

Yorumlar