FHKC'DEN DÜNYA HALKLARINA ÇAĞRI

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi, ABD'nin ve ABD Başkanı Joe Biden'ın yeşil ışığı, mutlak desteği ve körü körüne onayı olmadan İsrail rejiminin bu suç düzeyine ulaşamayacağını açıkladı. 

Görüntülenme: 118 Tarih: 17 Mart 2024 00:52
FHKC'DEN DÜNYA HALKLARINA ÇAĞRI

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC) bugün bir bildiri yayınlayarak, dünya halklarını “İsrail işgaline ve müttefiklerine aktif bir şekilde karşı çıkmaya, halk protestolarını yoğunlaştırmaya ve İsrail işgal elçiliklerini kuşatmaya” çağırdı.

FHKC, Gazze'deki soykırım kampanyasının sona erdirilmesi için “uluslararası baskının sürdürülmesi” ve “Batılı ülkelerden, Filistin halkına karşı zulüm işlemek için kullanılan işgal güçlerine silah ihracatının durdurulmasının talep edilmesi” çağrısında bulundu.

Cephe ayrıca, İsrail'in Gazze'de devam eden işgalini ve acımasız katliamlarını kınayarak, Tabatibi ailesinin Nusayrat'taki evine yapılan son saldırıyı uluslararası adaletsizliğin bariz bir örneği olarak gösterdi.

Cephe, "bu vahşi katliamların soykırım, yıkım ve öldürmeye dayalı Siyonist doktrin çerçevesinde gerçekleştiğini ve özgürlükler ve insan hakları çağrısında bulunan uluslararası toplumun yalanlarını ve ikiyüzlülüğünü bir kez daha ortaya koyduğunu" vurguladı.

Cephe, "Siyonist düşman, kendisini katiller ordusunun askeri lideri ve bu korkunç katliamların savunucusu olarak atayan ABD ve onun savaş suçlusu başkanı Biden'ın yeşil ışığı, mutlak desteği ve kör onayı olmadan bu canilik düzeyine ulaşamazdı" diye ekledi.

Cephe açıklamasını "bu Siyonist katliamlar ne kadar vahşi olursa olsun ya da uluslararası komplo, suç ortaklığı ve Arap ihanetinin boyutlarını ne kadar ortaya koyarsa koysun, halkımızı saldırganlığı yenmeye devam etmekten ve kötü niyetli mezhepçi hedeflerini engellemekten alıkoymayacaktır" diyerek sonlandırdı.

YDH

Yorumlar