TERÖRİST İSRAİL'İN BUGÜN ŞAM'A DÜZENLEDİĞİ SALDIRIDA İRANLI GENERAL MUHAMMED SAİD İZEDİ'Yİ HEDEF ALDIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ

 

Görüntülenme: 1403 Tarih: 29 Ocak 2024 23:35
TERÖRİST İSRAİL'İN BUGÜN ŞAM'A DÜZENLEDİĞİ SALDIRIDA İRANLI GENERAL MUHAMMED SAİD İZEDİ'Yİ HEDEF ALDIĞI  ÖNE SÜRÜLDÜ

Cihadi News'ün haberine göre, bazı Arap ve siyonist israil medyası, Şam'ın Zeynebiye bölgesine düzenlenen bugünkü saldırının amacının General Muhammed Said Ezidi'ye suikast düzenlemek olduğunu, ancak bu saldırının başarıya ulaşamadığını öne sürdü.
ABD ve İsrail'in iddialarına göre Ezidi, İslam İnkılabı Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü'nün Filistin bölümünden sorumludur. 
İsrail'in Kanal 14 televizyonunun, geçen hafta İslam İnkılabı Muhafızları'nın 4 komutanını tehdit eden bir haber yayınladığını ve "onların hedefte olmaları çok da uzak bir ihtimal değil" şeklinde duyuru yaptığını belirtmekte fayda var. Kanal 14'ün  yayınladığı fotoğrafta 4 kişi görülüyor. Siyonistlerin iddialarına göre bu kişilerin isimleri şöyle: 1- General Muhammed Said İzedi, 2- Abdu'r Rıza Şehlayi 3- Muhammed Rıza Zahidi (Hasan Mehdevi), 4- General Mesgiryan.
Siyonist rejimin terör eylemlerinin çoğu, operasyondan önce veya sonra medyada yer aldı. Siyonist medyanın İranlı askeri figürler ve danışmanlar etrafında psikolojik savaş yaratması ve medya faaliyetleri yapması analistlerin dikkat etmesi gereken bir nokta.

kudusgunu.com 

Yorumlar