SİYONİST ASKERLER BATI ŞERİA'DA ÇEŞİTLİ BÖLGELERE BASKIN DÜZENLEDİ

İşgal güçleri bu sabah (24 Ocak Çarşamba) erken saatlerde Batı Şeria’nın çeşitli bölgelerine baskın düzenleyerek Filistinlilere ait araçlara el koydu ve arama yaptığı evlerde bulduğu altınları çaldı. 

Görüntülenme: 213 Tarih: 24 Ocak 2024 14:21
SİYONİST ASKERLER BATI ŞERİA'DA ÇEŞİTLİ BÖLGELERE BASKIN DÜZENLEDİ

İşgal güçleri yaklaşık 10 askeri araçla Nablus vilayetindeki El-Ayn Kampı’na baskın düzenledi ve Salih Ebu Şilon adlı genci gözaltına aldı.
 

İşgal güçlerinin dün gece ve bu sabah erken saatlerde Selfit’e bağlı Haris ve Kefel Haris beldelerine baskın düzenlediği, Kefel Haris beldesinde 6 genci ve Haris beldesinde de 3 genci gözaltına aldığı kaydedildi.
 

İşgal güçlerinin dün gece ayrıca Selfit’in batısındaki Ez-Zaviye beldesine baskın düzenlediği, Filistinlilerin üzerine ses bombası attığı, Karavetu Beni Hasan beldesi girişinde barikat kurduğu ifade edildi.
 

İşgal güçleri bu sabah El-Halil kentinde ve doğusundaki Beni Naim beldesinde 4 kişiyi gözaltına aldı.
 

Yerel kaynaklar, işgal askerlerinin Beni Naim beldesinde gözaltına aldığı Murad Muhammed Rebii El-Hacuc ve İbrahim Üsame El-Hudur’un evlerinde arama yaparak eşyalara zarar verdiğini, evlerde bulunan altınları çaldığını ve bir araca el koyduğunu bildirdi.
 

İşgal güçlerinin ayrıca Fuad El-Hudur ailesine ait 3 araca el koyduğu öğrenildi.
 

İşgal güçleri bu sabah erken saatlerde Ramallah’ın kuzeyindeki El-Celzun Kampı’na baskın düzenleyerek Filistinli bir kadını ve oğlunu gözaltına aldı.
 

Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin eski esir Mehdi Ebu Şerife’nin evine baskın düzenlediğini, Filistinli eski esiri teslim olmaya zorlamak için annesini ve kardeşi Muhammed’i gözaltına aldığını söyledi.

 Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar