GENERAL EMİR ALİ HACIZADE'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

İran Devrim Muhafızları Hava Kuvvetleri Komutanı Emir Ali Hacızade, dün geceki füze operasyonuna ilişkin şunları söyledi: Son haftalarda çok sayıda suça tanık olduk, bunlardan birinde Kirman'da tekfirci gruplar tarafından çok sayıda yurttaşımız öldürüldü ve doğal olarak bu olaya gereken cevap verildi. 

Görüntülenme: 244 Tarih: 17 Ocak 2024 16:47
GENERAL EMİR ALİ HACIZADE'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Devrim Muhafızları Komutanı: Bu suça karşılık tekfirci ve IŞİD gruplarının doğudaki ve Suriye'nin İdlib vilayetindeki üslerine saldırı düzenlendi ve çok sayıda kişiyi cehenneme yollayabildik.

Hacızade, şöyle devam etti: Bunun yanı sıra Siyonist rejimin Gazze'de maruz kaldığı baskılar nedeniyle Suriye'de de Devrim Muhafızları mensubu iki kişiyi şehit ettiğine şahit olduk, bu şehitlerin kanlarının intikamının alınması gerekiyordu. Bu kapsamda Irak'ın Kürdistan bölgesinde villa gibi görünen bir nokta tespit edildi ancak saldırılar sonrasında bunun casusluk ve özel terör operasyonlarını yönetmek amacıyla kullanılan sağlam bir beton kale olduğu anlaşıldı.

Elbette burası düşmanın kullandığı noktalardan biriydi ve son yüz gün içinde direniş cephesindeki sevdiklerimizin vurduğu dördüncü düşman karargâhıdır.

Dün geceki saldırı sonucunda burası yerle bir oldu ve hem yerin iki kat altındaki gelişmiş ekipmanlar yok edildi, hem de yok olması gereken unsurlar yok edildi dedi.

rasthaber

Yorumlar