HİZBULLAH'TAN ABD VE İNGİLTERE'YE KINAMA

Hizbullah Hareketi, Yemen halkının Filistin davasına verdiği kapsamlı desteğini övdü ve Amerika ile İngiltere'nin bu ülkeye yönelik saldırılarını şiddetle kınayarak şöyle dedi: "Bu saldırılar Amerika ve İngiltere'nin Siyonistlerin cinayetlerine ortak olduğunu bir kez daha gösterdi." 

Görüntülenme: 202 Tarih: 12 Ocak 2024 11:11
HİZBULLAH'TAN ABD VE İNGİLTERE'YE KINAMA

Hizbullah bir açıklama yayınlayarak, tüm gücü, cesareti ve sorumluluğuyla Filistin milletinin ve onun cesur direnişinin yanında yer alan, tüm araç ve imkânları kullanarak Gazze ablukasını kırmak için her türlü çabayı gösteren Yemen'e, ABD-İngilizlerin açıkça saldırısını şiddetle kınandı.

Hizbullah Hareketi yayınladığı bildiride şöyle dedi: "Amerika'nın saldırganlığı, bu ülkenin Gazze ve bölgedeki Siyonist düşmanın vahşet ve cinayetlerine tamamen ortak olduğunu bir kez daha vurguladı. Siyonist düşmanı desteklemeye devam eden ve bu şekilde Siyonist rejimi ölüm ve yıkım makineleriyle donatan, saldırılarını ve suçlarını örtbas eden de Amerikalılardır. Bölgede mazlum Filistin milletinin yanında olan herkesi saldırıların hedefi haline getiren yine Amerikalılardır."

Hizbullah yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Aziz ülke Yemen'e, onun milli ordusuna, gururlu milletine ve aziz görevlilerine selamlarımızı gönderiyoruz. Bu saldırganlığın sadece Yemen halkının (Filistin davasına) verdiği destekten asla vazgeçmesine neden olmayacağını, bilakis Yemenlilerin yüzleşme ve kendilerini savunma güç, kararlılık ve cesaretinden de vazgeçmesine neden olmayacağını, Filistin milletine desteklerinin devamını, haklı davalarının zaferi yaklaştıracağını vurguluyoruz."

rasthaber

Yorumlar