MUHAMMED EL BAHTİ: ASKERİ OPERASYONLARIMIZ SADECE İSRAİL GEMİLERİNİ HEDEF ALIYOR

Yemen Ensarullah Hareketi Siyasi Ofisi üyesi, Yemen güçlerinin Kızıldeniz ve Makran Denizi'ndeki askeri operasyonlarının sadece İsrail gemilerine yönelik olduğunu vurguladı. 

Görüntülenme: 311 Tarih: 06 Aralık 2023 16:58
MUHAMMED EL BAHTİ: ASKERİ OPERASYONLARIMIZ SADECE İSRAİL GEMİLERİNİ HEDEF ALIYOR

Yemen Ensarullah hareketinin siyasi ofis üyesi Muhammed el-Bahti Yemen güçlerinin Kızıldeniz ve Makran Denizi'ndeki askeri operasyonlarının insani ve ahlaki hedefleri olduğunu söyledi.

Muhammed el-Bahti şu ifadelerde bulundu: ‘Kızıldeniz ve Makran Denizi'ndeki askeri operasyonlarımız sadece İsrail gemilerini hedef alıyor.

İşgalci rejime yönelik askeri operasyonlarımız, bu rejimin Filistinlilere karşı işlediği suç ve cinayetler sona erene kadar devam edecek ve genişleyecektir.

Eğer ülkeler Gazze'deki soykırımı durdurmak için üzerlerine düşen insani görevleri yerine getirmediyse, onlara bu suç ve cinayetlerin faillerine destek vermemelerini tavsiye ediyoruz.’

Daha önce de Yemen Sahil Güvenlik Komutanı Muhammed Ali Kadri şunları söyledi: ‘İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki kardeşlerimize yönelik saldırıları sona erene kadar İsrail gemilerinin Kızıl Deniz ve Makran denizine girmesine izin vermeyeceğiz.

Karasularımız Siyonist düşmanın gemilerine mezar olacaktır.’

rasthaber

Yorumlar