ESİR YAHUDİ KADINDAN KASSAM TUGAYLARINA MEKTUP

Aksa Tufanı operasyonu sırasında esir alınan Daniel isimli Yahudi kadın, kendisi ve kızı için gösterdikleri iyilikler için Kassam Tugayları'na minnettarlığını bildiren bir mektup yazdı. 

Görüntülenme: 507 Tarih: 27 Kasım 2023 23:01
ESİR YAHUDİ KADINDAN KASSAM TUGAYLARINA MEKTUP

HAMAS ve işgalci siyonist arasında gerçekleşen esir takası kapsamında Gazze'den serbest bırakılan  Daniel isimli Yahudi kadın, serbest bırakılmadan önce kendisine ve kızı Emilia'ya bakan Kassam Tugayları mücahidlerine ve komutanlarına ithafen bir mektup yazdı.

Daniel'in, Kassam Tugaylarına büyük minnettarlığını bildiren mektubun tamamı şöyle:

"Son haftalarda bana eşlik eden değerli komutanlar, yarın ayrılacağız gibi görünüyor. Ama size tüm kalbimle ve tüm içtenliğimle teşekkür ediyorum.

Bana ve kızım Emilia'ya gösterdiğiniz olağanüstü insanlık için teşekkür ediyorum.

Sizler onun ebeveynleri gibiydiniz. Yanınıza gelmek istediğinde, her fırsatta odanıza davet ediyordunuz.

Hepinizin onun arkadaşı olduğunuzu hissettiğini itiraf etti. Sıradan bir arkadaşlık değil, çok yakın ve birbirini çok seven gerçekten iyi arkadaşlar.

Size çok ama çok teşekkür ederim. Bizim için harcadığınız saatlere teşekkür ederim. Kızıma bir öğretmen gibi, bir bakıcı gibiydiniz. Ona karşı bu kadar sabırlı davrandığınız ve ona tatlılar, meyveler ikram ettiğiniz ve imkanlar kısıtlı olsa da elinizde mevcut olan her şeyinizi verdiğiniz ve paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

Çocuklar esaret altında olmamalı ama sizler ve yol boyunca tanıştığımız diğer iyi insanlar sayesinde kızım Gazze'de kendini prenses gibi hissediyordu.

Bu uzun yolculuğumuzda karşılaştığımız her savaşçının, her komutanın kızıma karşı yakın ve samimi davranışlarından dolayı, kızım kendisini dünyanın merkezi olduğunu hissettiğini itiraf ediyor...

Ona karşı nezaket ve şefkatle davrandınız.

Size sonsuza kadar minnettar kalacağım. Sizin güzel ve nazik davranışlarınız sonucu kızım buradan bir travmayla değil güzel anılarla ayrılacak.

Sizler içinde bulunduğunuz zor duruma rağmen burada, bize gösterdiğiniz nazik davranışı herkese anlatacağım.

Keşke bu dünyada gerçekten iyi arkadaş olabilseydik

Hepinize, ailelerinize ve çocuklarınıza sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum.

Çok ama çok teşekkür ederim." (İLKHA)

Yorumlar