HAARETZ GAZETESİ FESTİVALDE KATLİAM HABERİNİ YALANLADI

Siyonist Haaretz gazetesi, İsrail polisinin yaptığı soruşturmanın, Hamas'ın saldırdığı 7 Ekim'de İsrail Apaçi helikopterinin Gazze Şeridi civarındaki Ra'im kasabası yakınlarında bir müzik festivaline katılanları bombaladığını gösterdiğini ortaya çıkardı. 

Görüntülenme: 277 Tarih: 19 Kasım 2023 00:26
HAARETZ GAZETESİ FESTİVALDE KATLİAM HABERİNİ YALANLADI

Haaretz gazetesi nihayet Aksa tufanı saldırısının düzenlendiği gün (7 Ekim) Gazze Şeridi yakınlarındaki Ra'im köyündeki bir müzik festivalinde Siyonistlerin öldürülmesinin gerçek boyutlarını yayınladı ve İsrailli yetkililerin daha önce Hamas'a yönelik açıklamalarının aksine, İsrail helikopterinin saldırılarında bu kişilerin hedef alındığını ve öldürüldüğünü açıkladı.
İsrail polisinin bu helikopterin pilotu hakkındaki soruşturması, Hamas'ın Aksa Tufanı operasyonu gününde müzik festivaline katılmadığını itiraf ediyor.
Buna dayanarak İsrailli helikopter pilotunun delilleri ve sorguları, bu tören sırasında Hamas'ın değil, Siyonist rejimin helikopterlerinin saldırı ve bombalamaları sonucu 364 Siyonist'in öldürüldüğünü gösteriyor. Bu pilot, burada bulunanların tamamının Hamas savaşçısı olduğunu düşünerek bu bölgeyi bombaladığını ve 364 Siyonist'i öldürdüğünü iddia ediyor.

tesnim

Yorumlar