İSLAMİ CİHAD'TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

İslami Cihad hareketinin sözcüsü, Gazze'deki Siyonist işgalinin cinayetlerinin, ordunun ve Siyonist yerleşimcilerin itibarını geri kazanmaya yönelik başarısız bir çaba olduğuna dikkat çekerek, bu mücadelenin yönetimi Filistin direnişinin elinde olduğunu belirtti. 

Görüntülenme: 454 Tarih: 16 Ekim 2023 15:09
İSLAMİ CİHAD'TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

El Meyadin'in internet portaline göre "Musab El-Berim", İsrail düşmanının direnişle mücadele etme iradesinin olmadığını ifade ederek, "Siyonist düşman pek çok konuda kaygılı. Bunlardan en önemlisi Hizbullah'ın kuzey cephesini açmasıdır. "açıklamasında bulundu.
El-Berim, bu endişe, özellikle Gazze'den gelen roketlerin birkaç gün önce Safed'e ulaşmasından bu yana, direniş füzelerinin Tel Aviv'e ulaşmaya devam etmesine ek olarak ortaya çıktığını sözlerine ekledi.
İslami Cihad yetkilisi şunları kaydetti:
"Filistin halkını yerinden etmeye yönelik tüm çabalar başarısız olacak; çünkü Gazze Şeridi halkı topraklarını asla terk etmeyecek."
İsrailli işgalcilerin Gazze Şeridi'nde işlediği cinayetlerin, bu rejimin ordusunun kredisini ve yerleşimcilerin güvenini yeniden tesis etme yönündeki başarısız girişimi olduğunu belirten El Berim, "Bu, Siyonist rejimin başbakanı Binyamin Netanyahu'nun yapamadığı bir şeydi." dedi.
İslami Cihat Hareketi sözcüsü, "Aksa Tufanı" savaşının işgal altındaki Filistin'de direnişin ve ona destek veren güçlerin ümmet düzeyinde stratejik perspektifinde niteliksel bir değişiklik olacağını belirterek "Bu rejimin ölümünü tamamlamak için tarihi bir fırsattır, çünkü İsrail zayıf." diye kaydetti.

parstoday

Yorumlar