EBU UBEYDE'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

El Kassam'ın sözcüsü, düşmanın, elinde askeri teçhizat bulunmasına rağmen son 60 saattir direniş savaşçılarına karşı çaresiz kaldığını söyledi. 

Görüntülenme: 646 Tarih: 10 Ekim 2023 05:13
EBU UBEYDE'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

El Kassam sözcüsü Ebu Ubeyde Pazartesi akşamı yaptığı açıklamada, düşmanın son 60 saattir direniş savaşçılarına karşı çaresiz kaldığını söyledi.
Mescid-i Aksa'ya Siyonist saldırının ardından, yıllar süren planlama ve hazırlıkların ardından Mescid-i Aksa Fırtınası savaşı başladı.
- Çok sayıda düşman kuvvetini ele geçirdik. Uzun bir çatışmaya ve tüm olasılıklara hazırız. Kara savaşı tehdidi saçmadır.
-Düşman, Batı Şeria'da insanlarımızı terk edilmiş ve yalnız bulduğunu sanmış, bu nedenle son iki yılda yüzlerce insanımızı katletmiş, binlercesini yaralamıştır.
- Mescid-i Aksa Fırtınası hepsine bir tepkiydi ve işgalci rejimin sorumlu olduğu saldırganlığa bir tepkiydi.
- Çeşitli bölgelerde savaşlarımız devam ediyor ve çatışma bölgelerindeki birliklerin yerlerini değiştirip o yerlere askeri teçhizat, silah ve güç gönderip onları ele geçirmeye devam ediyoruz.
- Askerlerimiz Merkava tanklarını ve diğer askeri tankları devre dışı bıraktı.
- Ateş altında ve askeri saldırganlığın gölgesinde esir değişimini asla tartışmadığımızı vurguluyoruz.
- Esir davası açık ve net süreci ve yolu olan stratejik bir davadır ve bunun bedelini işgalci rejim şüphesiz ödeyecektir.
- Mescid-i Aksa'ya karşı düşmana karşı bölgesel bir savaş denklemi bir slogan değil, düşmanı sonsuza dek ateşe verecek bir ateştir.
Siyonistlere hitaben, sizin zafer döneminizin bittiğini, artık başarısızlık zamanınızın geldiğini söyledi.

tesnim

Yorumlar