SİYONİST ÇETELER HIRİSTİYANLARA SALDIRDI

Filistin topraklarında işgalci olarak bulunan yahudi yerleşimcilerin bayramları, ister Müslüman olsun ister Hıristiyan olsun Filistin topraklarında yaşayan bütün herkes için tam anlamıyla bir felaket oluyor. 

Görüntülenme: 428 Tarih: 05 Ekim 2023 06:22
SİYONİST ÇETELER HIRİSTİYANLARA SALDIRDI

Siyonist işgal rejiminin güvenlik güçleri tarafından özellikle korunan yahudi yerleşimciler dini bayramlarını bahane ederek işgal altındaki Filistin topraklarında özellikle de Kudüs'te terör estiriyor, Müslümanlara da Hıristiyanlara da saldırıyor, onların dini mabetlerine baskınlar düzenliyorlar. 

Yerleşimci çeteler bugün (4 Ekim Çarşamba) Kudüs'te ve Hayfa'da Çardaklar Bayramı bahanesiyle düzenledikleri yürüyüş ve eylemlerde Hıristiyan topluluklara ve onların din adamlarına saldırdı ve üzerlerine tükürdüler. 

Yahudi çetelerin bugün Kudüs ve Hayfa'da hıristiyan gruplara ve onların din adamlarına saldırdıkları ve üzerlerine tükürdükleri videolarla görüntülendi. 

Hıristiyan din adamları ve kilise yöneticileri İsrail güvenlik görevlilerinden yahudi teröristlerin saldırılarına ve hıristiyan din adamlarının üzerine tükürmelerine engel olunmasını talep etmeleri üzerine de güvenlik yetkilileri, "Yahudilerin Hıristiyan din adamlarının üzerlerine değil onların yanlarından geçerken yere tükürdükleri" iddiasında bulunarak onların engellenmesi talebini reddettiler. 

Ancak Hıristiyan din adamları yahudilerin bu hareketlerinin kendilerini aşağılama amacıyla eskiden beri sürdürdükleri ve gelenek haline getirdikleri saldırı şekli olduğunu, kasıtlı bir şekilde bunu yaptıklarını dile getirdiler.

 Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar