ŞEYH NAİM KASIM: FİLİSTİN'İN KURTULUŞU İÇİN TEK ÇÖZÜM DİRENİŞTİR

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı, işgalcilerle ilişkilerin normalleştirilmesinin ihanet olduğunu belirterek, Filistin'in kurtuluşu için tek çözümün direniş olduğunu ifade etti. 

Görüntülenme: 448 Tarih: 24 Eylul 2023 00:34
ŞEYH NAİM KASIM: FİLİSTİN'İN KURTULUŞU İÇİN TEK ÇÖZÜM DİRENİŞTİR

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Düşman İsrail ile ilişkilerin Arap olsun veya olmasın herhangi bir tarafça normalleştirilmesi vatana ihanettir. Çünkü normalleşme, düşmanın suçlarından aklanması ve onaylanması anlamına gelir."

Şeyh Naim Kasım, yaptığı açıklamanın devamında; "Direniş, Filistin'in özgürlüğü için tek çözümdür." diyerek direnişe vurgu yaptı.

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı daha önce Siyonist rejimin insanlığın geleceği açısından tehlikelerine dikkat çekmiş ve bu rejimin tamamen yok edilmesinin gerekliliğini vurgulamıştı.

Şeyh Naim Kasım, "Siyonist rejimin bölgeden tamamen yok olması gerekiyor. Çünkü bu rejim sadece dünyaya yönelik bir tehlike değil; aynı zamanda insanlık ve gelecek için de tehlikedir." demişti.

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı daha önce yaptığı bir konuşmada tüm bölgenin işgalcilerin şerrinden kurtarılmasının gerekliliğini vurgulayarak şöyle demişti: "İsrail kanserli bir tümördür ve tehlikesi sadece yeryüzü için değil, aynı zamanda insanlık, akıl, din ve tüm gelecek içindir."

Şeyh Naim Kasım, "İsrail Batı'nın küçük bir görüntüsüdür. Amerika ve Batı'nın tarihinin sömürgecilik ve milletlerin yağmalanmasıyla dolu olduğu gibi İsrail de halkların topraklarını, zenginliklerini ve kaynaklarını yağmaladığı bir yerdir." açıklamasında bulundu.

rasthaber

Yorumlar