ŞEYH İKRİME SABRİ: SİYONİSTLERİN MESCİD-İ AKSA’YA SALDIRISI DİN SAVAŞINA YOL AÇACAK

Mescid-i Aksa vaizi, Siyonist işgalci güçlerin ve yerleşimcilerin Yahudi bayramlarında Mescid-i Aksa'yı işgal etmesinin din savaşına yol açacağını vurguladı. 

Görüntülenme: 401 Tarih: 17 Eylul 2023 22:01
ŞEYH İKRİME SABRİ: SİYONİSTLERİN MESCİD-İ AKSA’YA SALDIRISI DİN SAVAŞINA YOL AÇACAK

Filistin Enformasyon Merkezi Farsça servisinin haberine göre Şeyh İkrime Sabri, bugün yaptığı açıklamada, ‘Siyonist işgalci rejim, Yahudi bayramlarının başlangıcıyla aynı anda Mescid-i Aksa'ya büyük bir saldırı düzenleyerek şeytani hedeflerini dünyanın gözü önünde tanıtmayı ve  bu mescidi Yahudi ve Müslümanlar arasında zaman ve mekan olarak bölmeyi başardığını göstermeyi istiyor. Fakat bu rejim bu amacına ulaşmakta gerçekten başarısız oldu.’ dedi.

Şeyh Sabri, Mescid-i Aksa'ya yapılan saldırının siyonist rejime hiçbir meşruiyet kazandırmayacağını ifade ederek, bu rejimin tüm dünyadaki Yahudileri Kudüs'e çekmeye çalıştığını vurguladı.

Şeyh İkrime Sabri, siyonist düşmanın namaz kılanların ve itikafa girenlerin Mescid-i Aksa'ya girişini engellemesinin ve onlara saldırmasının hiçbir şekilde Kudüs ve Mescid-i Aksa’daki gerçekleri değiştiremeyeceğini belirtti.

kudusgunu.com

Yorumlar