NASRALLAH: KUR'AN-I KERİM'İ ATEŞE VEREN MOSSAD CASUSUNDAN İNTİKAM ALINMALI

Lübnan hizbullah genel sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah tüm müslüman gençlerden, kurum ve kuruluş ve örgütleri beklememelerini, kendileri kutsal kitap Kur'an-ı kerimi'i ateşe veren casustan intikam almaları gerektiğini belirtti. 

Görüntülenme: 278 Tarih: 02 Ağustos 2023 02:25
NASRALLAH: KUR'AN-I KERİM'İ ATEŞE VEREN MOSSAD CASUSUNDAN İNTİKAM ALINMALI

Muhabirimizin verdiği habere göre, Seyyid Hasan Nasrullah Lübnan'ın güneyindeki El-Nebtiye şehrinde Muharrem ayının 13. günü münasebetiyle yaptığı konuşmada, Kur'an-ı Kerim'i yakmanın iki milyar Müslüman için aşağılayıcı bir girişim olduğunu belirtti. Mossad casusu olan bu kişinin Müslümanlara hakaret etmemesi gerekir ve bu konu İsveç'in ve genel olarak Batı ülkelerinin ihanetini ve ikiyüzlülüğünü gösteriyor.

Seyyid Hassan Nasrallah, Kur'an-ı Kerim'e saygısızlık konusunda bölgedeki ve dünyadaki bazı ülkelerin sessizliğini kınadı.

Hizbullah Genel Sekreteri, Lübnan İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi'ni beklerse bu ülkenin de kaybedileceğini ancak Lübnan'ın başta İran İslam Cumhuriyeti ve Suriye olmak üzere birkaç dostuna güvendiğini ve bu ülkeye izin vermediğini söyledi. 

Seyyid Hasan Nasrullah sözlerinin devamında İsveç ve Danimarka'nın kaale alınabilecek ülkeler olmadığını biz  zafer zamanındayız, Filistin halkına arap yöneticilerine güvenmemeleri sadece kendi gençleri ve onların güçlerine güvenmeleri gerektiğini belirtti.

parstoday

Yorumlar