CENİN'DE FİLİSTİNLİ BİR GENÇ ŞEHİT OLDU

Siyonist işgal güçlerinin bu gece yarısından itibaren Filistin'in Batı Şeria bölgesinde muhtelif yerlere düzenlediği baskınlar sebebiyle çıkan çatışmalar yüzünden işgalci askerlerin mermileriyle yaralanan bir Filistinli gencin bugün (29 Mayıs Pazartesi) sabah saatlerinde hayatını kaybettiği duyuruldu.  

Görüntülenme: 319 Tarih: 29 Mayıs 2023 13:35
CENİN'DE FİLİSTİNLİ BİR GENÇ ŞEHİT OLDU

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 37 yaşındaki Eşref Muhammed Emin İbrahim isimli gencin, iki adet patlayıcı merminin isabet etmesi sonucu hayatını kaybettiği, mermilerden birinin karnına isabet ettiği ve karaciğerini parçaladığı diğerinin de göğsüne isabet ettiği ve akciğerini deldiği belirtildi. 

İşgal güçlerinin Batı Şeria bölgesinin kuzey kesiminde yer alan Cenin şehrine gece yarısından sonra yaptıkları baskının farklı noktalarda şiddetli çatışmalara neden olduğu belirtildi. İşgal güçlerinin özellikle Cenin Hükümet Hastanesi civarındaki binaların çatılarına keskin nişancıları yerleştirdikleri ifade edildi. 

Bugün sabah Eşref İbrahim isimli gencin de şehit olmasıyla birlikte Mayıs ayının başından bu yana şehit edilen Filistinlilerin sayısının 56'ya ulaştığı bilgisi verildi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar