SİYONİST REJİM SAVAŞ UÇAKLARI ŞAM'I BOMBALADI

Siyonist işgal rejimine ait savaş uçakları bu gece yarısından sonra Suriye'nin başkenti Şam civarına füze saldırıları gerçekleştirdi. Suriye güçlerinin de işgal uçaklarına uçaksavar füzeleriyle karşılık verdiği bildirildi.  

Görüntülenme: 299 Tarih: 29 Mayıs 2023 13:28
SİYONİST REJİM SAVAŞ UÇAKLARI ŞAM'I BOMBALADI

Suriye'nin resmi haber ajansı SANA'nın askeri kaynaklara dayandırdığı haberinde bildirdiğine göre İsrail işgal güçleri Suriye'nin işgal altındaki Golan Tepeleri bölgesinden Şam'daki muhtelif noktalara hava saldırıları düzenledi. Suriye güçleri de uçaksavar füzeleriyle karşılık verdi.

Haberde işgal güçlerinin düzenlediği hava saldırılarının maddi hasara sebep olduğu bilgisi verildi. 

Bu saldırının işgal rejiminin geçtiğimiz mart ayının sonundan bu yana, Suriye'nin başkenti Şam'ı hedef alan ilk saldırısı olduğu belirtildi. 2 Mayıs tarihinde Halep şehrini hedef alan saldırıda ise 7 kişi hayatını kaybetmişti. 

İşgal güçleri son birkaç yıl içinde Suriye'nin muhtelif noktalarına onlarca saldırı gerçekleştirdi. Saldırılarında askeri mevzilerin yanı sıra sivil mevzileri de hedef aldılar. İşgal rejimi hedef aldığı noktaların silah ve askeri teçhizat deposu olarak kullanıldığı iddiasında bulundu.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar