İSLAMİ TEBLİĞ KOORDİNASYON KONSEYİ HIDIR ADNAN'IN ŞEHADETİ MÜNASEBETİYLE BİR BİLDİRİ YAYINLADI

İran İslami Tebliğ Koordinasyon Konseyi, Şeyh Hıdır Adnan'ın şehadeti ardından yayımladığı bildiride, "Yakında, Siyonist kanserli tümörün tamamen ortadan kaldırılmasıyla Kudüs'ün özgürleştirilmesi hedefi gerçekleşecek." Vurgusunda bulundu. 

Görüntülenme: 401 Tarih: 06 Mayıs 2023 09:54
İSLAMİ TEBLİĞ KOORDİNASYON KONSEYİ HIDIR ADNAN'IN ŞEHADETİ MÜNASEBETİYLE BİR BİLDİRİ YAYINLADI

İslami Cihat hareketinin üyesi Filistinli esir Şeyh Hızır Adnan, 86 gün süren açlık grevinin ardından 2 Mayıs Salı günü Siyonist rejim hapishanelerinde şehit oldu.

İSNA'nın bildirdiğine göre İran İslami Tebliğ Koordinasyon Konseyi, Şeyh Hıdır Adnan'ın şehadeti münasebetiyle bir bildiri yayınlayarak, şunları vurguladı:

"Filistin'deki İslami mücadele ve direniş sahnesi, bir kez daha o kutsal topraklarda mazlum ve gayretli bir evladın ve onun liderlerinden birinin şehadetine tanık oldu; vatanını, evini ve meskenini, kimliğini ve inançlarını savunmak için tüm kalbiyle inanç ve samimiyetle savaşan asil bir şehit. Ve yıllarca hapis, işkence ve uzun süreli açlık grevlerine katlandıktan sonra çocuk katili Siyonist geçici rejimin korkunç cezaevlerinde şehit oldu.

İslami Tebliğ Koordinasyon Konseyi, mazlum Filistin halkının işgale ve Siyonist gaspçı rejimin insanlık dışı cinayetlerine karşı gösterdiği onurlu direnişi överek, şunları kaydetti: Böyle imanlı, kararlı ve Allah eksenli insanların varlığı, küresel küfür ve şirk sistemine karşı cihadın en büyük sermayesidir.

parstoday

Yorumlar