SİYONİST ORDU GAZZE'YE SALDIRDI

İsrail işgal rejimine ait savaş uçakları bugün (23 Şubat Perşembe) sabah Gazze Şeridi'nin orta kesiminde ve Gazze şehrinin batısında yer alan, direniş güçlerine ait iki mevziyi bombaladı.  

Görüntülenme: 393 Tarih: 23 Şubat 2023 11:44
SİYONİST ORDU GAZZE'YE SALDIRDI

İşgal uçaklarının Gazze şehrinin batısında direniş güçlerine ait bir mevziye bir füze attığı haber verildi. 

Gazze Şeridi'nin orta kesiminde de El-Bureyc Mülteci Kampı girişinin yakınında bulunan ve yine direniş güçlerinin kullandığı bir mevziye de dört adet füze atıldığı bildirildi.

Yapılan saldırılardan sonra her iki mevziden de büyük duman bulutları yükseldiği ve çevredeki muhtelif evlerin zarar gördüğü ifade edildi. 

İşgal güçlerinin hava saldırılarına direniş güçlerinin de karadan işgal uçaklarına yönelik olarak uçaksavar füzeleri fırlattıkları haber verildi. 

İşgal ordusu adına açıklama yapan bir kişi işgal uçaklarının, Gazze'den füze atılmasına karşılık olarak Gazze Şeridi'ndeki iki mevziyi hedef alan saldırılar düzenlediği iddiasında bulundu. 

Direniş güçlerinin işgal rejiminin dün Batı Şeria'nın Nablus şehrinde gerçekleştirdiği katliama karşı Gazze Şeridi çevresindeki yahudi yerleşim merkezlerine füze saldırıları gerçekleştirdiği belirtildi. 

İşgal güçlerinin dün Nablus'a düzenledikleri baskında gerçekleştirdikleri korkunç katliamda 11 kişi şehit edilmiş, bazıları ağır olmak üzere 100'den fazla insan da yaralanmıştı. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar