SİYONİST ASKERLER HIRSIZLIK YAPIYOR

Tam bir eşkıya düzeniyle çalışan ancak uluslararası platformda yine de "devlet" olarak tanımlanan siyonist işgal rejiminin askerleri sık sık Filistinlilerin evlerine düzenledikleri baskınlarda zaman zaman onların paralarını veya değerli eşyalarını da gasp ediyorlar. 

Görüntülenme: 551 Tarih: 22 Şubat 2023 20:09
SİYONİST ASKERLER HIRSIZLIK YAPIYOR

Son olarak da Kudüslü esir Muhammed Ferehat'ın Mescidi Aksa'nın güneyindeki Silvan semtinde bulunan evini basarak önemli miktarda parasını çaldıkları haber verildi.

Filistin haber ajanslarından Wafa'nın yayınladığı habere göre işgalci askerler ailenin evde bulunmadığı sırada esirin evini bastı ve aile efradının özel eşyalarını karıştırdılar. Bu sırada buldukları 3 bin şekel (yaklaşık 16 bin Tl) parayı çaldılar.

Esir Muhammed Ferehat'ın 12 yıl hapse mahkum olduğu ve 6 yıldan beri hapiste tutulduğu belirtildi.  

Mavi Marmara gemisini basan işgalci askerlerin de gemi yolcularının paralarını, kredi kartlarını ve banka kartlarını gasp ettikleri, sonra bu kartlardan kullanabildikleriyle bazı yerlerde alışveriş yaptıkları gerçeğini unutmuş değiliz.

İşgal rejiminin Türkiye'ye gönderdiği ekibin buradan tarihi eserleri ve el yazması kitapları çalmaları çok da garip bir durum değil! Çünkü onların elleri zaten uzun, hırsızlığı da bir karakter haline getirmişler. İşgal altında tuttukları Filistin topraklarında her gün birilerinin paralarını ve değerli eşyalarını çalıyorlar. Filistinlilerin evlerini basmalarının amacı sadece "arananlar" arasında olduklarını ileri sürdükleri kişileri yakalamak değil. Paraları tükendiğinde de bir Filistinlinin evini basıp arama yapıyor ve bulduklarında paralarını ya da değerli eşyalarını çalıyorlar. Yani onlar açısından insanların paraları ve değerli eşyaları da "arananlar" arasında yer alıyor.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar