FİLİSTİNLİ DİRENİŞÇİLERİN BİR SİYONİST ASKERİN CESEDİNİ KAÇIRDIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ

Siyonist işgal ordusu Filistinli direnişçilerin, dün (22 Kasım Salı) gece bir trafik kazası olayından sonra ölen bir işgalci askerin cesedini Cenin'deki bir hastaneden kaçırdıkları iddiasında bulundu.  

Görüntülenme: 522 Tarih: 23 Kasım 2022 18:46
FİLİSTİNLİ DİRENİŞÇİLERİN BİR SİYONİST ASKERİN CESEDİNİ KAÇIRDIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ

Siyonistlere ait Yediot Aharanot isimli gazetenin işgal ordusu sözcüsüne dayandırdığı açıklamada, Cenin yakınındaki Celbu' askeri kontrol noktası civarında arkadaşıyla birlikte ağır bir trafik kazası geçirmesinden sonra Cenin bölgesinde yer alan, siyonistlere ait bir hastaneye nakledilen ve hayatını kaybeden Tiran Firo isimli 18 yaşındaki işgalci askerin cesedinin Filistinli direnişçiler tarafından kaçırıldığı iddiasında bulundu. İşgal ordusu sözcüsü direnişçilerin söz konusu askerin cesedini, şu an işgal yönetimin rehin tuttuğu şehit cenazelerinin teslim edilmesini sağlamak amacıyla kaçırdıklarının tahmin edildiğini dile getirdi.

Siyonistlere ait medya organları cesedinin kaçırıldığı iddia edilen işgalci askerin fotoğrafını ve kimlik kartının görüntüsünü yayınladı. Kaçırma eylemini hangi direniş grubunun gerçekleştirdiği hakkında ise herhangi bir bilgi verilmedi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar