HAMAS'TAN ŞEHİTLERE SELAM

İslami Direniş Hareketi (Hamas), işgal güçleri tarafından şehit edilen Ceninli iki genç için taziye mesajı yayınlayarak, şehitlerin kanlarının işgalcilerin terörüne karşı bitmeyecek bir intifadanın yakıtı olacağını söyledi. 

Görüntülenme: 560 Tarih: 15 Ekim 2022 03:50
HAMAS'TAN ŞEHİTLERE SELAM

Hamas, Eylül ayı başlarında El-Ağvar eylemini gerçekleştiren direnişçilerden biri olan ve işgal güçleri tarafından gözaltına alındığı sırada ağır yaralanarak dün gece hayatını kaybeden 18 yaşındaki Muhammed Mahir Türkmen Ğavadira ile bu sabah (14 Ekim Cuma) Cenin kentine baskın düzenleyen işgal güçleriyle girdiği çatışmada şehit olan 20 yaşındaki Metin Debaya için taziye mesajı yayınladı.
 

İşgal güçlerinin daha çok Filistinli kanı dökme politikasının işgalcilere huzur ve güven, Yahudi yerleşimcilere Filistin topraklarında istikrar getirmeyeceğini belirten Hamas, Filistinlilerden toprağa akacak her damla kanın bitmeyen bir intifadaya dönüşeceğini bildirdi.
 

Hamas, mücahit grupların kahraman direnişçilerini ve işgal güçlerine karşı kardeşleriyle omuz omuza savaşan El-Kassam Tugayları üyelerini selamladı.
 

İşgal altındaki toprakların her yanında işgale karşı savaşan ve Mescid-i Aksa’yı savunmak için mücadele veren direnişçilerin yanında olduğunu belirten Hamas, elleri tetikte bekleyen mücahitlerden işgal sona erene kadar direnişlerini sürdürmelerini istedi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar