AHMED MANASIRA 8 YILDIR SİYONİST REJİM ZİNDANINDA

Çocuk yaşında esir edilen ve soruşturma esnasında kendisine hem bedensel hem de psikolojik yönden işkence edilmesi sebebiyle ruhsal ve bedensel sağlığı bozulan Ahmed Manasıra'nın bugün (12 Ekim Çarşamba) esaret hayatında sekizinci yılına girdiği bildirildi.  

Görüntülenme: 576 Tarih: 13 Ekim 2022 04:32
AHMED MANASIRA 8 YILDIR SİYONİST REJİM ZİNDANINDA

Manasıra'nın hem bedensel hem de ruhsal sağlığının bozulmasına rağmen işgal rejimi onu serbest bırakmamaktaki ısrarını sürdürüyor ve insan hakları kuruluşlarının bu konuda yaptığı çağrıların hiçbirini nazarı dikkate almıyor. 

13 yaşında esir edilen ve bugün 20 yaşına gelmiş olan Ahmed Manasıra'nın maruz kaldığı insanlık dışı uygulamalar, işkenceler ve hücre hapisleri yüzünden ruhsal ve bedensel yönden birçok sorun yaşadığı belirtiliyor. Bu arada soruşturma esnasında maruz kaldığı darp yüzünden kafasında şişme meydana geldiği ve bu sebeple çok şiddetli baş ağrıları ve acılar çektiği belirtiliyor. 

İşgal güçleri 2015 yılında Ahmed Manasıra'yı, bıçaklı eyleme kalkıştıkları iddiasıyla, amcasının oğluyla birlikte üzerlerine ateş ettikten sonra esir etmişlerdi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar