HAMAS'TAN ESİRLER HAREKETİNE ÖVGÜ

İslami Direniş Hareketi (Hamas), Esirler Hareketi'nin siyonist gardiyanlara karşı gösterdiği kararlılığın kazandığı zaferi tebrik ederken, esirlerin özgürlüklerine kavuşturulmalarının kendilerinin öncelikler listesinin birinci sırasında yer aldığını vurguladı. 

Görüntülenme: 635 Tarih: 02 Eylul 2022 14:04
HAMAS'TAN ESİRLER HAREKETİNE ÖVGÜ

Hamas'ın Siyasi Büro üyelerinden ve Şehitler, Yaralılar ve Esirler Ofisi Sorumlusu Zahir Cebbarin bugün (1 Eylül Perşembe) akşam saatlerinde yaptığı basın açıklamasında, işgal zindanlarındaki kahraman esirleri, Filistin halkının içeride ve dışarıda yaşayan tüm mensuplarını ve dünyanın tüm özgürlerini, esirlerin kazandığı zaferden dolayı kutladığını ifade etti. 

Cebbarin, kazanılan zaferin Ulusal Esirler Hareketi'nin kararlılığının ve fedakarlıklarının kazandığı zaferlere ekleneceğini ve bunun, siyonist işgalcinin ileride esirleri hedef alacak herhangi bir düşmanlığı karşısında, gerek zindanlarda ve gerekse dışarıda sağlanacak birlik ve dayanışmanın onun ağzını bağlayabileceğini ortaya koyduğunu ifade etti.

İşgal rejiminin bugün akşama doğru bazı baskıcı kararlarından geri adım atması üzerine Esirler Hareketi de toplu açlık grevi eylemini başlatmama kararı vermişti.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar