MUŞİR EL MISRİ'DEN KORSAN İSRAİL'E BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ UYARISI

Hamas'ın üst düzey bir üyesi, "Siyonist rejim Mescid-i Aksa'ya saldırmayı durdurmayıp, bayrak yürüyüşünü iptal etmemesi durumunda direnişin mesajını füze ile iletebileceğini belirtti. 

Görüntülenme: 870 Tarih: 28 Mayıs 2022 01:54
MUŞİR EL MISRİ'DEN KORSAN İSRAİL'E BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ UYARISI

Her yıl 10 Mayıs'ta, işgal altındaki Kudüs'ün eski bölgesinin Siyonist rejim tarafından işgalinin yıl dönümü vesilesiyle bayrak yürüyüşü düzenleniyor. Siyonistler, Kudüs'ün tamamen bu sahte rejimin başkenti olduğunu iddia ediyor, ancak Filistin milleti Kudüs'ün Filistin'in başkenti olduğunu vurgulamaktadır.

Üst düzey bir Hamas üyesi olan Müşir el-Masri günü yaptığı açıklamada, "Siyonist düşmanın düzenlemeye çalıştığı bayrak yürüyüşünün tüm kırmızı çizgilerin ihlali olduğuna şüphe yok"diye kaydetti.

El-Masri, "Siyonist düşmanı bu cehennem planının uygulanmasına karşı uyardık ve direnişin tamamen hazır olduğunu, silaha sarıldığını ve sadece bir işaret beklediğini ilan ediyoruz."dedi.

Hamas yetkilisi, düşman elebaşlarının siyasi geleceklerini feda etmeden önce bayrak yürüyüşünü düzenlemeyi yeniden gözden geçirmeleri gerektiğini, Direniş'in gücünü test etmemelerini tavsiye ettiğini belirtti.

Bu arada Filistin direniş grupları yaptığı açıklamada,  Kudüs, Batı Şeria ve İşgal Altındaki Topraklarda yaşayan Filistinlileri camiyi savunmak için Mescid-i Aksa'nın avlularında toplanmaya çağırdı.

parstoday

Yorumlar