HİZBULLAH'TAN TEL AVİV ŞEHADET EYLEMİNE ÖVGÜ

Hizbullah, Tel Aviv'deki şehadet operasyonunun Siyonist rejimin zayıflığını ve güvenlik aygıtının başarısızlığını gözler önüne serdiğini ifade etti. 

Görüntülenme: 841 Tarih: 09 Nisan 2022 05:19
HİZBULLAH'TAN TEL AVİV ŞEHADET EYLEMİNE ÖVGÜ

El-Menar haber ajansının aktardığına göre, Hizbullah bu konuda yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Filistin direnişinin üyeleri bir kez daha İsrail işgalcilerine karşı koyma, cinayetlerine karşılık verme ve işgal altındaki toprakların içlerinde saldırılar düzenleme güçlerini ve yeteneklerini kanıtladılar. Tel Aviv'deki genç bir Filistinli olan Raad Fethi Hazem'in kahramanca operasyonu, Siyonist rejimin zayıflığını, askeri ve güvenlik aygıtının bocalamasını ve tek bir Filistinli savaşçıya karşı utanç verici yenilgisini ortaya koymuştur."

Hizbullah, Filistin halkının ve direniş gruplarının kahramanlığını överek, işgal rejimini dünyanın gözleri önünde küçük düşüren tüm savaşçılara teşekkür etti.

Hizbullah yaptığı açıklamada, dünyanın özgür insanlarını, Arap ve İslam milletlerini Filistin halkına sahip çıkmaya ve desteklemeye çağırdı.

Hizbullah yaptığı açıklamada, "Bu başarılı operasyon, Filistin halkının kararının mücadeleyi sürdürmek olduğunu, kararlılık ve iradesinin işgalcilerin iradesinden daha güçlü olduğunu göstermektedir." dedi.

Tel Aviv'de bir Filistinlinin düzenlediği silahlı saldırıda iki Siyonist ölmüş, 15 kişi de yaralanmıştı.

Rasthaber

Yorumlar