BENNY GANTZ'DAN İTİRAF

İşgal rejimi İsrail Savaş Bakanı, Filistin halkının direniş operasyonlarını artırmasının ardından Tel Aviv için zor bir güvenlik dönemi olduğunu ifade etti. 

Görüntülenme: 892 Tarih: 03 Nisan 2022 23:39
BENNY GANTZ'DAN İTİRAF

Dün gece, işgal rejimi Savaş Bakanı Bani Gantz, Filistin halkının Ramazan ayı boyunca Siyonist milislere ve işgalci yerleşimcilere karşı direniş operasyonlarının artmasının ardından işgal altındaki topraklardaki güvensizlik ve çatışma olasılığını dile getirdi.

Siyonist rejimin Savaş Bakanı şunları söyledi:

"Zor bir çatışma dönemine tanık oluyoruz ve bu teslim olamayacağımız bir gerçek; Güç ve ciddiyetle karşı karşıyayız. İsrail kendisine yönelik saldırıları kabul etmiyor. Güvenlik artırımlarına ek olarak, ilgili güvenlik birimleri şu anda Ramazan ayında Filistinlilere yönelik olası önlemleri inceliyor.

Güvensizliğin gölgesinde Filistin Yönetimi ile koordineli olarak Gazze ve Batı Şeria halkının yaşam koşullarını ve ekonomisini iyileştirecek adımlar atmak mümkün değil.

Son zamanlarda Filistin Yönetimi ile Batı Şeria ve Gazze'deki yaşam standartlarını ve ekonomik durumu iyileştirmeyi amaçlayan bir dizi önlemi koordine ettik; Ancak mevcut güvensizlik durumunda, güvenlik sakinliği ve istikrar geri gelmedikçe bunları uygulayamayacağız” dedi.

Açıklamalar, Tel Aviv güçlerinin son birkaç gün içinde defalarca çeşitli bölgelere saldırdığı, doğrudan ateş ve göz yaşartıcı gaz atışı gibi eylemlerde düzinelerce Filistinliyi öldürdüğü ve yaraladığı bir zamanda işgal rejimi savaş bakanı tarafından yapıldı.

rasthaber

Yorumlar