İRAN'IN İHA GÜCÜ SİYONİSTLERİ PANİKLETTİ

Bir Siyonist internet sitesi, İranlıların İsrail'in hava savunma sistemlerinin üstesinden gelmek amacıyla çeşitli yollar bulduğu için Tel Aviv'in İran insansız hava araçları hakkında giderek daha fazla endişe duyduğunu yazdı. 

Görüntülenme: 802 Tarih: 18 Ocak 2022 13:13
İRAN'IN İHA GÜCÜ SİYONİSTLERİ PANİKLETTİ

Siyonist internet sitesi GNS Pazartesi günü yayınladığı bir raporda, İran'ın devasa askeri İHA cephaneliğinin gelişmesiyle birlikte, ülkenin Batı Asya'daki oyunu değiştirme potansiyeline sahip olduğunu yazdı.

Siyonist kaynak şunları ekledi: Bu yeni ölümcül silah, yalnızca Washington'un bölgedeki stratejik müttefiki olan İsrail için bir tehdit değil, aynı zamanda ABD'nin bölgesel çıkarları için de önemli bir tehdittir.

Rapora göre, yıllar içinde İran, insansız hava aracı endüstrisinde tersine mühendislik veya kendi çabalarıyla son derece gelişmiş operasyonel yetenekler geliştirdi. Füze fırlatarak veya intihar operasyonlarında bilgi toplama ve saldırı gerçekleştirme konusunda gelişmiş yeteneklere sahip İHA'lar.

Siyonist internet sitesinde yer alan habere göre, İsrail, İran insansız hava araçları konusunda giderek daha fazla endişe duyuyor, çünkü İranlılar hava savunma sistemlerinin üstesinden gelmek için ezber bozan yollar yarattılar ve şu anda Demir Kubbe sisteminin insansız hava araçlarını tespit edip edemeyeceği belli değil.4

parstoday

Yorumlar