GAZZE'DEKİ TATBİKATLAR NE ANLAMA GELİYOR? (ANALİZ)

Siyonistler Direniş Gruplarının caydırıcılık gücününe esir düşmüş durumdalar. Geçmişte Direniş'e ve Gazze Şeridi'ne karşı istediklerini uygulayan Siyonistler son zamanlarda Direniş Grubunun eylemlerine hazır olmalılar. Hatta geçmişe göre Filistinli gruplara karşı tepki gösterme gücüne bile sahip değillerdir. 

Görüntülenme: 1057 Tarih: 18 Aralık 2021 03:51
GAZZE'DEKİ TATBİKATLAR NE ANLAMA GELİYOR? (ANALİZ)

Son bir hafta içerisinde Direniş Grupları Siyonist Rejime uyarılarda bulunarak ve bu rejimi füzeli saldırılar ile tehdit ederek  Siyonist Rejimin engelleme politikasının sürmesi halinde yeni saldırıları başlatma hususunda duraksamayacağını ve bir kez daha Kudüs'ün Kılıcı'nın Siyonistlere göstereceğini belirtti.

Direniş Gruplarının uyarıları ile  Siyonist Rejim  Gazze Şeridi etrafında  geniş çaplı tatbikatla yapmaya başladı. Bu tatbikatların bir kaç gün devam edeceği bildirilmektedir. 

Siyonist Rejimin tatbikatlarını başlamasının ardından Direniş grupları ilk aşamada güçlerinin teyakkuz seviyesini arttırarak  tüm güçlerini eyleme hazır hale getirdi . İkinci aşamada da Direniş Güçleri  gelecek günler için tatbikatlar yapma hazırlığına girdi. 

Siyonist Rejimin Direniş uyarılarının ardından tatbikatlar düzenlemesi iki önemli mesajı beraberinde taşımaktadır. 

İlk nokta Siyonist Rejimin Direniş Gruplarının tehditlerini tamamen ciddiye alması ve Direniş sözlerinin sağlamlığına inanmasıdır. Bu da Direniş'in geçmişteki operasyonlarındaki sağlamlığından ve kararlılığından kaynaklanmaktadır.  

İkinci nokta ise Siyonistlerin Direniş tarafından ortaya koyulan caydırıcılık gücüne de inanmış olmalarıdır. Siyonistler bu caydırıcılık gücünün  Filistin'in kurtarılması ve Siyonistlerin varlığının sonlandırılması için gereken araç olduğunu biliyorlar. 

Üçüncü nokta Siyonistlerin halkı da bu tatbikatlara ortak yapması ve böylece Direniş Modelini kopyalamaya çalışmalarıdır. 

Dördüncü nokta ise Direniş'in  düşmanı caydırıcılıktan kaçmak için tatbikatlar düzenlemeye zorlayabilmesidir. 

İşte bu etkenler Siyonist Rejimin Direniş Gücü'nün ortaya koyduğu caydırıcılık gücünden ne denli kaygılı olduğunu göstermektedir.

TESNİM 

Yorumlar