HİZBULLAH'IN SALDIRISINDAN KORKAN SİYONİST REJİM LÜBNAN SINIRINA YENİ BİR UYARI SİSTEMİ KURDU

Terör rejimi İsrail Savaş Bakanlığı, Lübnan direnişçilerinin olası saldırıları korkusu nedeniyle işgal altındaki toprakların kuzeyinde yeni bir sistem kurdu. 

Görüntülenme: 764 Tarih: 04 Kasım 2021 17:31
HİZBULLAH'IN SALDIRISINDAN KORKAN SİYONİST REJİM LÜBNAN SINIRINA YENİ BİR UYARI SİSTEMİ KURDU

Arap sitesi 48'e göre; Siyonist rejim Savaş Bakanlığı Çarşamba günü yayınladığı bildiride, işgal altındaki bölgelerin kuzeyindeki Suriye ve Lübnan'dan gelebilecek tehditleri tespit etmek ve uyarmak için "Nadi Al-Samaa" sistemini (gökyüzü şebnemi) kurduğunu duyurdu. 

Siyonist Savaş Bakanlığı bildirisinde,  "Bu sistem, büyük bir balondan oluşuyor ve Savaş Bakanlığı'nda bulunan silah geliştirme "Humah" ofisi ile ABD Füze Savunma Ajansı arasında ortak bir program çerçevesinde inşa edildi.'' denildi.

Siyonist İsrail rejimi Savaş Bakanı Beni Gantz, "Bu yeni sistemin başarısı, İsrail'i düşmanın yakın ve uzak hava tehditlerinden koruyan bir savunma duvarıdır" dedi.

İbranice kaynaklar son haftalarda defalarca siyonist liderlerin Lübnan Hizbullah'ın yetenekleri ve rejimin bunlara karşı koyma çabaları hakkında endişelerini dile getirdiklerini bildirdiler.

parstoday

Yorumlar