SİYONİST MEDYANIN SAİD HATİBZADE İLE İLGİLİ HABERİ YALANLANDI

Paris'teki İran büyükelçiliği basın ataşeliği, İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsünün Siyonist medyadan Maariv gazetesine röportaj verdiği iddiasını yalanladı. 

Görüntülenme: 905 Tarih: 03 Ekim 2021 14:22
SİYONİST MEDYANIN SAİD HATİBZADE İLE İLGİLİ HABERİ YALANLANDI

Fars Haber Ajansı'na göre, Fransa'daki İran İslam Cumhuriyeti Büyükelçiliği basın ataşeliği, İran dışişleri bakanlığı sözcüsü Said Hatibzade'nin Maariv gazetesine röportaj verdiğine ilişkin  asılsız iddiasıyla ilgili, "Jerusalem Post" tarafından yayınlanan haberi tamamen yalanladı.

İran'ın Paris Büyükelçiliği'nin basın ataşeliği, Hatibzade'nin Fransa'da kaldığı süre boyunca Fransız medyası dışında hiçbir medyayla konuşmadığını vurgulayarak, "Tabii ki bu tür değersiz iddialar, kriz içindeki bir rejimin unsurları tarafından meşruiyet dilenmek içindir. Elbette siyonist rejime bağlı veya ona atfedilen medyanın geçmişte yalan haber yayınlama karnesi vardı ve bu nedenle medya bu tür asılsız iddialara zerre kadar itibar etmiyor.'' dedi.

Siyonist medyadan  Jerusalem Post, bir haberde Said Hatibzade'nin ırkçı İsrail medyasından Maariv gazetesine bir röportaj verdiğini iddia etmişti.

Parstoday

Yorumlar