AĞIR YARALI SİYONİST ASKERİN BABASINDAN ORDUYA ELEŞTİRİ

Dün Gazze sınırında Filistinli bir direnişçinin yakın mesafeden başına ateş etmesi sonucu ağır yaralanan işgal askeri Barel Shmueli’nin babası Yossi Shmueli, işgal ordusunu eleştirerek, “Bu ordu için büyük bir skandal” dedi. 

Görüntülenme: 843 Tarih: 22 Ağustos 2021 13:55
AĞIR YARALI SİYONİST ASKERİN BABASINDAN ORDUYA ELEŞTİRİ

İşgal rejimi gazetelerinden Yediot Aharanot’un internet sitesinde yayınlanan habere göre, Yossi Shmueli, “Sınıra kadar nasıl ulaştılar. Bu ordu için skandal. Kesinlikle ortada bir başarısızlık ve ihmal var. Duvara kadar nasıl geldiler? Ne zamandan beri ateş açmak yasak oldu?” şeklinde konuştu.
 

Yaralı işgal askerinin babası ayrıca “Onlar oğlumu öldürmek için geldiler. Bu ordu için büyük bir skandal. Niye oğlum bir gösteri sebebiyle hastaneye gidiyor?” dedi.
 

İşgal rejimi televizyonu 20’nci kanalı, Sınır Muhafızları gizli operasyonlar birliğinde keskin nişancı olarak görev yapan işgal askerinin ağır yaralı olarak yoğun bakıma kaldırıldığını ve durumunun ciddiyetini koruduğunu, hayatını kaybetme tehlikesinin bulunduğunu söyledi.
 

İşgal ordusunda çavuş rütbesiyle keskin nişancı olarak görev yapan Barel Shmueli adlı isgal askeri, Gazze Şeridi’nin doğusunda sınır bölgesindeki duvar üzerindeki küçük bir pencereden göstericilerin üzerine ateş açarken Filistinli bir direnişçinin pencereye yaklaşarak tabancayla ateş etmesi üzerine başından ağır yaralandı.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar