FİLİSTİNLİ ESİRLERE KORONA AŞISI YAPILACAK MI?

Filistinli esirler işleri eski bakanı korsan rejim İsrail'in korona aşısını hapishanede tutulan Filistinli esirler üzerine denenmesi konusunda uyarıda bulundu. 

Görüntülenme: 1527 Tarih: 01 Ocak 2021 03:15
FİLİSTİNLİ ESİRLERE KORONA AŞISI YAPILACAK MI?

Filistin el-Youm'un bildirdiğine göre Filistinli esirler ve özgürleştirilenler işleri eski bakanı Vasfi el-Kubha dün yaptığı açıklamada, Filistinli esirlerin aşılanmasının onların en doğal hakları olduğuna değinerek, fakat bu konuda bir çok endişenin olduğunu belirterek, Siyonist rejimin Dünya Sağlık Örgütü tarafından onay almadan işgal topraklarında yerli aşı üretiminden haber verdiğini söyledi.   
Kubha Filistinli esirlere yapılacak olan aşı hakkında uyanık olmak gerektiğine işaretle söz konusu aşının etkili olup olmadığı ve yan etkilerinin belirsiz olduğunu belirtti.
Filistinli esirler kulübü de bir bildiride Siyonist işgalci rejimin söz konusu ırkçı kararının esirlerin tedavi hakkına yeni bir saldırı ve ihlal olduğunun altını çizdi.
Filistin esirler kulübü dünya toplumuna seslenerek Filistinli esirlerin gerekli tedavi hizmetleri almaları için işgalci rejime baskı uygulamasını ve Filistinli esirlere karşı cinayetlerinin devam etmesi nedeni ile yargılanmasını istedi.

parstoday

Yorumlar