FİLİSTİNLİ DİRENİŞ GRUPLARINDAN KRİTİK AÇIKLAMA

 

Görüntülenme: 1591 Tarih: 23 Mayıs 2020 23:29
FİLİSTİNLİ DİRENİŞ GRUPLARINDAN KRİTİK AÇIKLAMA

Filistinli gruplar Dünya Kudüs Günü münasebetiyle yayınladıkları bildiride, 'İslam ümmeti Filistin'i unutmasın' çağrısı yapıldı.

Filistinli grupların bildirisinde, Amerika'nın sözde 'Yüzyılın Anlaşması' adıyla Kudüs, Mescidi Aksa aleyhinde şom emelleri ve Batı Yaka'yı ilhak etme girişimi ve de bu rejiminin yeni terörist hükümetinin ilhak girişimlerinin olduğu bir ortamda  milli ve İslami dayanışmanın her zamandan daha önemli ve zaruri olduğu kaydedildi.

Filistinli grupların bildirisinde,  terör rejiminin  cinayetlerine işaretle, hiç bir zaman Amerika ve terör rejimi İsrail'in baskıları ve zorbalığı ile Arap rejimlerinin siyonist rejimle   ilişkilerin normalleştirilmesi çabaları karşısında  Filistin'in teslim olmayacağı kaydedildi.

Filistinli gruplar, dünyanın her neresinde olursa olsun Filistinlilerin topraklarına geri dönmelerinin hakkı olduğu ve terör rejiminin Amerika'nın desteğiyle Kudüs kentinin ve de müslüman dokusunu ve İslami mekanları yıkma ve siyonistleştirme çabalarına karşı mücadele edeceği bildirildi.

 

Bildiride ayrıca, Dünya Kudüs Günü kutlanırken, İslam ümmetinden, Arap rejimlerinin ırkçı İsrail ile ilişkilerini normalleştirme siyasetlerine karşı çıkmaları çağrısı yapılırken Mescidi Aksa ve Filistin'in ümmetin kalbinde yer ettiğine dikkat çekildi.

parstoday

Yorumlar