SİYONİST REJİM GÜVENLİK KAYNAKLARI: HÜKÜMETİN KURULAMAMASI GAZZE İLE ÇATIŞMA İHTİMALİNİ ARTTIRIYOR

 

Görüntülenme: 2511 Tarih: 12 Ekim 2019 15:52
SİYONİST REJİM GÜVENLİK KAYNAKLARI: HÜKÜMETİN KURULAMAMASI GAZZE İLE ÇATIŞMA İHTİMALİNİ ARTTIRIYOR

Siyonist rejim güvenlik kaynakları, İsrail'de hükümetin kurulamamasının ve siyasi ihtilafların devam etmesinin Gazze sorununun çözümünü tehlikeye düşürdüğünü ve Gazze ile çatışma ihtimalini arttırdığını ilan etti.

Qodsna'nın haberine göre, Gazze Mısır'ın arabuluculuğu ile siyonist İsrail ile arasında var olan sorunların giderilmesi için hükümetin kurulmasını bekliyor.

Siyonist rejim güvenlik kaynakları, hükümetin kurulmasının gecikmesinin ve 3. defa sandığa gidilmesi ihtimalinin Gazze sorununun çözülmesi fırsatını öteleyebileceğini ve Hamas'ı savaşa girmesi için tahrik edebileceğini öne sürdüler.

Mekar Rişon haber sitesi bir güvenlik kaynağına dayandırdığı haberinde, Gazze'deki grupların bölgeyi çatışma ortamına çekmek istediğini iddia etti.

Söz konusu güvenlik kaynağı İsrail ordusunun siyasi makamlardan Gazze'de yaşanabilecek her türlü senaryoya karşı hazırlıklı olmaları talimatı aldığını söyledi.

Mekor Rişon'un haberinde, Rotem tugayının Gazze Savaşı'na hazır olabilmek için 4 aydan beri tatbikat yaptığı da duyuruldu.

kudusgunu.com

Yorumlar