MALATYA’DA NATO’YA VE ÜSLERİNE HAYIR CUMASI’NDA ABD ZULMÜ VE YÜZYILIN İHANET ANLAŞMASI PROTESTO EDİLDİ (VİDEO-FOTO)

 

Görüntülenme: 2924 Tarih: 06 Haziran 2020 20:33
MALATYA’DA NATO’YA VE ÜSLERİNE HAYIR CUMASI’NDA ABD ZULMÜ VE YÜZYILIN İHANET ANLAŞMASI PROTESTO EDİLDİ (VİDEO-FOTO)

Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi tarafından NATO’ya ve Üslerine Hayır Cuması’nda Malatya’da ABD’de siyahi insanlara yapılan zulmü ve Yüzyılın İhanet Anlaşmasını protesto etmek amacıyla bir basın açıklaması düzenlendi.

Pandemi sürecinde mecburen üç askıya alınan NATO’ya ve Üslerine Hayır basın açıklaması Haziran ayının ilk Cumasında Malatya Soykan meydanında gerçekleştirildi.  

İnisiyatif adına Abdullah Ertekin tarafından okunan basın bildirisinde başta Kürecik ve İncirlik olmak üzere Türkiye’deki tüm NATO üslerinin kapatılması ve ülkemizin NATO’dan bir an önce çıkması istendi.

ABD’de siyahi insanlara yapılan faşist saldırıları telin eden pankart ve dövizlerin taşındığı basın açıklamasında Büyük Şeytan ABD’nin zulümleri ve Trump-Netanyahu ikilisinin Batı Şeria ve Ürdün Vadisini işgal planları da protesto edildi.

Basın açıklamasının sonunda Hüseyin Koyuncu tarafından Filistin şiiri okundu.

Basın açıklamasının tam metni şu şekildedir:

Bismillahirrahmanirrahim.

Değerli basın mensupları ve aziz vatandaşlarımız!

Üç aylık mecburi aradan sonra Haziran ayının ilk Cuma gününde ‘NATO’ya ve Üslerine Hayır’ demek, şer planı olan ‘Yüzyılın Anlaşması’nı yırtıp atmak ve ABD’de yaşanan zulümleri protesto etmek için gerçekleştirdiğimiz basın açıklamasında sizlerin huzurundayız. Hepinize hayırlı cumalar diliyoruz.

Yeniden hatırlatmak gerekirse bizler, ‘Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi’ olarak bir sene önce her ayın ilk cumasında ‘NATO’ya ve Üslerine Hayır’ demek için Siyonist İsrail’in güvenliğine hizmet eden ‘Kürecik NATO Radar Üssü’nün bulunduğu Seyyid Battal Gazi’nin şehri Malatya’mızda basın açıklamaları düzenlemeye başladık.

Hatırlanacağı üzere her basın açıklamamızda kamuoyuna şunu deklare ettik:

‘Biz, tüm siyasi partileri ülkemizin NATO’dan çıkması ve üslerin kapanması yönünde ortak irade göstermeye ve karar almaya; ayrıca Sivil Toplum Kuruluşlarını, alimleri, aydınları ve kanaat önderlerini siyasi partileri bu konuda cesaretlendirecek açıklamalar yapmaya davet ediyoruz.

Biz, ülkemizde anti emperyalist ve anti Siyonist bilincin artması ve kök salması ve ayrıca Türkiye’nin NATO’dan çıkması ve üslerin kapanması talebimizi gündeme getirmek için her ayın ilk Cumasında burada olmaya devam edeceğiz inşallah. Başta siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere toplumun tüm kesimlerini bir kez daha bu önemli konuda harekete geçmeye çağırıyoruz.’

İslam dünyasındaki tüm emperyalist ve Siyonist işgallerde parmağı olan NATO, 67 yıldan beri Türkiye'nin sırtında vebal ayağında pranga olarak durmaktadır. NATO, adeta Türkiye’ye giydirilen bir deli gömleğidir.

En önemli üsleri topraklarımızda bulunan NATO, Türkiye'nin 67 yıllık koşulsuz desteğine karşılık Türkiye'ye her konuda köstek olmaya daha ne kadar devam edecektir? Ülkemizi yönetenler bu duruma daha ne kadar seyirci kalacaklardır?

Herkesin bildiği gibi, NATO demek Amerika demektir. NATO’nun asli görevi Amerika'nın menfaatlerine, Korsan İsrail'in menfaatlerine ve büyük İsrail'in kurulmasına hizmet etmektir.

NATO Siyonist İsrail'in arka planındaki en büyük moral ve destek gücüdür.

Hiçbir konuda Türkiye’nin yanında olmayan hatta düşmanlarımızın yanında yer alan Amerika'nın ve NATO'nun topraklarımızdaki üslerini bir an önce kapatalım. Tüm NATO operasyonlarında yer alan askerlerimizi geri çekelim ve bakalım o zaman ne hale düşecekler. Büyük Şeytan ABD ve NATO karşısında Milli duruş sergilemeden, bu gerekli fiili adımları atmadan sadece Milli dil kullanmamız yeterli olmuyor, olmayacak ve bu durum onları daha da fazla cesaretlendiriyor. O yüzden artık söz yeter, milletimiz icraat bekliyor.  

Değerli basın mensupları ve muhterem vatandaşlarımız!

Bu bağlamda Seyyid Battal Gazi’nin şehri olan Malatya’mızdaki Kürecik NATO Radar üssü hiç vakit kaybetmeden sökülmeli burada çalışan ABD’li ve İsrailli personel ülkelerine gönderilmelidir. Hükümet bu yanlıştan bir an önce dönmeli ve ülkemizi Siyonist İsrail’e hizmet eden Kürecik NATO Radar Üssü ayıbından kurtarmalıdır.

Çok kıymetli vatandaşlarımız!

ABD’nin aklı noksan ve kumarbaz başkanı Trump’tan destek alan Netanyahu-Gantz ikilisinin Temmuz ayında Batı Şeria’nın bazı bölümlerini ve Ürdün Vadisini işgal etme planı Filistinlileri ve dünya Müslümanlarını patlama noktasına getirdi.

Yüzyılın Anlaşması adlı şom plandan cesaret alan Netanyahu, hükümet ortağı Gantz’ı da yanına alarak bir oldu-bitti ile Batı Şeria’nın diğer bölgelerini ve Ürdün Vadisini ilhak etmek istiyor.

Bu aşamada Türkiyeli Müslümanlar olarak bize düşen görev; bugünden başlayarak Haziran ve Temmuz ayları boyunca yapacağımız programlarda Batı Şeria ve Ürdün Vadisinin Siyonistlerce işgali konusunu gündemde tutmaktır.

Türkiye’mize bu konuda büyük görevler düşmektedir. Hükümet, katil Trump’ın Siyonist damadının hazırladığı bu kaos planına sadece sözle değil eylemle de cevap vermelidir.

Bu çerçevede Mavi Marmara konusunda Katil İsrail’le yapılan zillet anlaşması ve Siyonist İsrail devletiyle yapılan gizli –açık tüm anlaşmalar iptal edilmeli, terör devleti İsrail ile tüm ilişkiler kesilmelidir.  Hem İsrail hem de Türkiye vatandaşı olan Yahudilerin İsrail’de askerlik yapmasına izin veren kanun iptal edilmeli, Siyonist elçilik kapatılmalı, Siyonist İsrail’in güvenliğini sağlayan Malatya Kürecik NATO Üssü’ndeki radar sökülmeli, büyük Şeytan ABD ile stratejik ortaklığa son verilmeli ve NATO’dan hemen çıkılmalıdır.

Bu saydığımız adımlar atılmadığı sürece sadece konuşmanın ve hamasi nutuklar atmanın hiçbir anlamı yoktur. Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın dediği gibi, ‘Siyonist İsrail sözden değil güçten anlar.’

Ayrıca bu şer planına maddi-manevi destek veren Suudi Amerika’yı, Mısır’ı, Birleşik Arap Emirlikleri’ni, Umman’ı, Bahreyn’i ve diğer Arap krallıklarını şiddetle lanetliyoruz.

Değerli basın mensupları ve aziz vatandaşlarımız!

ABD’de beyaz bir polisin Minnesota eyaletinin Minneapolis şehrinde George Floyd adında siyahi bir vatandaşı barbarca katletmesi bu terör devletinin ırkçı yüzünü bir kez daha tüm dünyaya gösterdi.

Bu olay ABD de polis eliyle siyahi vatandaşlara yapılan ayrımcılık ve şiddetin ilk örneği değildir. Daha önce de farklı örnekler medyaya yansımış, iç kamuoyunda infiale sebep olmuştu. Polislerin 2019 yılında 1000’in üzerinde kişiyi vurarak öldürdüğü ABD’de özellikle siyahiler hedef alınmaktadır. Bu örnekle birlikte ise halk yeniden sokaklara dökülmüş, polis tarafından sergilenen ırkçılık ve nefretin sona ermesi umuduyla gösteriler yapılmıştır. ABD'deki geniş çaplı halk gösterileri onlarca yıldır bu emperyalist rejime yönelik siyahiler başta olmak üzere Amerikan vatandaşlarının biriktirdiği öfkenin sonucudur.

ABD’deki bu vahşi cinayet aslında her zaman gizli tutulan gerçeği ortaya çıkardı. Bir polisin sakin bir şekilde dizini siyah bir adamın boynuna koyup öldürmesi ve başkalarının da bunu izlemesi yeni bir şey değil. Bu, şimdiye kadar ABD'nin dünyanın farklı yerlerinde gösterdiği huyu yansıtıyor. Irak, Suriye ve Afganistan’da böyle yapıyorlardı. Bunlar zalim ABD yönetiminin huyu. Amerikan halkının “nefes almaya izin verin” sloganı aslında dünyada Amerika'nın zulmüne uğrayan insanların kalbindeki sestir.

Görüldüğü gibi Afganistan’a, Irak’a, Suriye’ye, Yemen’e ve daha birçok ülkeye demokrasi getirme bahanesiyle kuduz köpek gibi saldıran ABD’de demokrasi ve insan haklarından hiçbir eser yoktur. ABD tüm dünyaya savaş, zulüm ve ölüm ihraç etmektedir. ABD’nin temsil ettiği kapitalist düzen artık çökmek üzeredir. ABD halkı artık bu gerçeği görmeli ve başlarındaki emperyalist-faşist devleti devirmelidir.

Büyük Şeytan ABD dünyadaki tüm terör örgütlerini silahlandırmaktadır. CIA birçok ülkede gençleri zehirleyen uyuşturucu trafiğini yönetmektedir. Ülkesindeki 40 milyon işsize çare bulması gereken ABD yönetimi, İslam ülkelerini işgal etmek için milyarlarca dolar harcamaktadır. Tüm ülkeler ABD’ye yaptırım uygulamalı ve diplomatik ilişkilerini kesmelidir.

Biz bu vesileyle yaratılışta kardeşimiz olan mazlum siyahi insanlarla dayanışma içerisinde olduğumuzu ilan ediyoruz ve Büyük Şeytan Amerika’yı şiddetle lanetliyoruz.

Kıymetli basın mensupları ve muhterem vatandaşlarımız!

İnşallah 3 Temmuz’da Nato’ya ve Üslerine Hayır demek için yine burada olacağız. Hepinizi Allah’a emanet ediyoruz.

KÜRECİK NATO RADAR ÜSSÜNE HAYIR İNİSİYATİFİ 

Not: Video ve fotoğraflar İLKHA ve Malatya Söz gazetesinden iktibas edilmiştir.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, kalabalık ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, sakal ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

kudusgunu.com

Yorumlar