DONALD TRUMP: PARAGÖZ YAHUDİLER TABİ Kİ BANA OY VERECEK

 

Görüntülenme: 2183 Tarih: 09 Aralık 2019 14:31
DONALD TRUMP: PARAGÖZ YAHUDİLER TABİ Kİ BANA OY VERECEK

ABD başkanlık seçimlerinin kilit eyaletlerden Florida'da "İsrail'in en iyi dostuyum" diye konuşan Trump, Yahudi seçmenleri şöyle coşturmaya çalıştı: "Siz acımasız katillersiniz. Hiç de hoş olmayan insanlarsınız. Ama bana oy vermek zorundasınız. Başka seçeneğiniz yok. Servet vergisine oy verecek değilsiniz."

ABD'yi Kasım 2020 seçiminin heyecanı sararken, tıpkı 2016'da olduğu gibi sandıktan çıkan oylarda değilse de seçici kuruldaki delege sayısında birinci gelerek ipi göğüsleme hesapları yapan Başkan Donald Trump, bu bakımdan kazanması elzem olan çekişmeli seçim bölgelerinden birine çıkarma yaptı.
 
Başkanlık seçimlerinin galibi belirleyen kilit eyaletlerden Florida'da İsrail Amerikan Konseyi Zirvesi'ne katılan Trump, Yahudi Amerikalıların oylarına oynayarak "İsrail'in en iyi dostuyum" mesajını verdi. Ancak ardından 

 

Yahudi seçmenleri şöyle coşturmaya çalıştı: "Siz acımasız katillersiniz. Hiç de hoş olmayan insanlarsınız. Ama bana oy vermek zorundasınız. Başka seçeneğiniz yok. Servet vergisine oy verecek değilsiniz."
parstoday

Yorumlar